Logo

Græskarkerner - kulørt krydderi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Græskarkerner smager bedst ristet. Enten ved 150-180ºC i ovnen eller langsomt
på panden. Når de puffer op, er de klar. Ristede græskarkerner er dejlige både i brød, salater og i desserter.
Man har også ristet græskarfrøene, før de bliver presset til den utroligt fine græskarkerneolie, man kan finde i helsekostbutikker. Olien ligner drageblod, sortgrøn og sær, men den smager fantastisk og har vist nok de helt rigtige fedtsyrer. Man bruger den på samme måde som nøddeolie og sesamolie, som krydderi, i dressinger og som en særlig accent på bagte og rå vintergrønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 777 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her