Logo

Græskarboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 1 portion

1200 g gult græskar
ca. 300 g durum hvedemel
1 dl mælk
2 æg
100 g smør
1 fed hvidløg
100 g revet parmesan ost
muskatnød
salt og peber

Skræl græskarret, og del det i mindre stykker. Læg stykkerne på bagepapir på en bageplade, og bag græskarret mørt i ovnen ved 200ºc i Ca. . Findel græskarret, enten gennem en si eller blend det. Hæld det i en skål, og bland massen med hvedemel, æg, mælk, salt og muskatnød. Rør dejen godt, den skal være fast og ikke for våd, tilsæt derfor enten mere mælk eller mere hvedemel. Sæt en rummelig gryde med vand over ilden. Dejen formes til boller. Med to skeer sættes bollerne i det kogende letsaltede vand, og når de stiger op til overfladen er de klare. De tages op med en hulske og holdes varme i et fad. Smørret smeltes på en lille pande, og hvidløget steges deri, det skal kun give smag og tages derfor op. Græskarbollerne serveres med smeltet smør over og drysset med parmesan ost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her