Logo

Græskar, syltede - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g skrællet græskar.
Forlage:
½ liter kogt KOLDT vand 
½ spsk salt
1 dl eddike.
Sukkerlage: 
½ liter vand
350 g sødemiddel (flydende Atwel)
et stykke hel ingefær eller en ½ stang vanilje.
 
Græskarstykkerne står i forlagen et døgn, lagen kasseres.
Vand og sødemiddel koges til sukkerlage, græskastykkerne koges i heri til de er klare ca 10-15 min.
Frugten lægges i glas, lagen koges ind 5 min, Atamon røres i og det hældes i glassene, der bindes til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her