Logo

Græskar med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g skrællede græskar
500 g sukker
¾ dl vand
¾ dl eddike
75 g hel ingefær
 
Græskaret skæres i lange firkantede stykker, ingefæren skoldes og skrabes.
Sukkeret opløses i vens og koges med eddike og ingefær til en lage. Græskaret kommes i og koges klart, tages op og kommes i et sylteglas. lagen koger jævn og hældes over og glasset bindes til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 722 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her