Logo

Græsk rejetærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
100 g smør
150 g hvedemel
100 g kvark

Fyld:
200 g fetaost
200 g rejer
peber
3 æg
2 ½ dl fløde 13%

Smuldr smørret i melet. Tilsæt kvark og ælt dejen sammen.
Lad den hvile i ca. ½ time i køleskabet.
Rul dejen ud og beklæd en tærteform. Prik bunden med en gaffel.
Hæld væden fra fetaen og smuldr den med en gaffel.
Kom feta og rejer i tærtebunden.
Pisk æg, fløde og peber sammen og hæld det over rejerne.
Bag tærten i 20-25 min. ved 200ºC på midterste ribbe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.368 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her