500 g benfri lammekød fra bov eller hals
smør eller margarine
5 løg
2 spsk fintklippet dild
¼ tsk peber
1 tsk salt
3 dl lammebouillon
saft af 1 citron
1 spsk Maizena
½ salathoved
Skær kødet i tern. Pil løgene og skær den i små tern. Brun fedtstoffet i en gryde, kom kød og løg i og lad det blive pænt brunt overalt.
Det må evt. gøres over et par gange, da kødet brunes bedst hvis portionen ikke er for stor.
Dæmp varmen og lad kødet småstege i ca. 15 min. Drys med krydderier, hæld lidt bouillon ved og lad kødet stege til det er mørt.
Rør Maizena ud med bouillon, bland citronsaft i jævn skyen hermed. Lad saucen få et opkog og smag til med salt og citronsaft. Skær den skyllede salat i strimler og bland den i gryden kort før serveringen.
Spises med kogte ris.