Logo

Græsk grillet nakkekotelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 nakkekotelet 1 ½ cm tyk
salt og peber
1 lille fed hvidløg
1 spsk citronsaft 1 spsk olivenolie
2 salvieblade eller ¼ tsk tørret salvie 
 
1 dl yoghurt
5 cm agurk 
¼ fed hvidløg
1 knsp tørret oregano
 
Tilbehør:
1 tomat
1 lille løg
100 g landbrød
 
Krydr kødet med salt og peber. Læg kødet i en marinade bestående af
knust hvidløg, citronsaft, olivenolie og hakket salvie i ½-12 timer i
køleskabet.
Afdryp yoghurten ½-1 time i et kaffefilter.
Skræl og riv agurken groft, pres væden af.
Rør yoghurt, hvidløg og agurk sammen og smag til med oregano, salt og
peber.
Steg koteletten på en grillpande ved kraftig varme 4-5 minutter på hver
side eller brun den på en almindelig pande 1 minut ved kraftig varme.
Lad den stege færdig ca. 5 minutter på hver side ved middel varme.
Anret tomatskiver på tallerkenen og drys med hakket løg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 578 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her