400 g pillede rejer
50 g tørrede morkler
4 fed hvidløg
1 tørret chili
200 g sukkerærter.
200 g champignoner
1 dåse babymajs
100 g tofu
15 g frisk ingefær
4 spsk sesamolie
3 spsk soyasauce
2 spsk østerssauce
salt og peber
300 g glasnudler
Kom rejerne i en sigte, skyl dem under den kolde hane og lad dem dryppe af. Overhæld morklerne med kogende vand og lad dem trække i 15 minutter. Skyl dem godt for at fjerne evt. sandkorn og lad dem dryppe af.
Pil hvidløgsfeddene og flæk dem. Stød chilien meget fint i en morter. Rens og skyl sukkerærterne. Gnid champignonerne med køkkenrulle og skær dem i lige tykke skiver. Lad majsene dryppe af og skær dem i kvarte på langs. Skær tofuen i tern. Skræl ingefæren og riv den fint.
Opvarm wokken og hæld olie i. Tilsæt sukkerærter, champignoner, hvidløg og morkler i nævnte rækkefølge og steg dem i 2 minutter ved kraftig varme. Skub grønsagerne op ad wokkanten og tilsæt majs, rejer og tofutern. Giv alt et minuts tid ved kraftig varme, og rør rundt af og til.
Tilsæt soyasauce, revet ingefær, østerssauce og stødt chili. Bland grønsagerne godt med rejer og krydderier, smag til med salt og peber og giv det hele ca. 1 minut.
Overhæld glasnudlerne med kogende vand og lad dem trække i ca. 10 minutter. Hæld vandet fra, skyl nudlerne i varmt vand og lad dem dryppe lidt af. Bland nudlerne med reje- og grønsagsblandingen og server dem rygende varme.