Logo

Glaseret kalkunbryst med nøddesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

900 g kalkunbryst
1 tsk salt
10 g smør
35 g hasselnøddeflager
2 dl hvidvin
4 dl hønsebouillon
4 spsk abrikosmarmelade blandet med rasp

1 ½ dl fløde
majsstivelse til jævning
kulør

Tilbehør:
6 små røde æbler
10 g hasselnøddeflager
1 ½ kg aspargeskartofler
persille

Gnid kalkunbrystet med salt og brun det på panden på alle sider.
Læg det over på et fad.
Sauter hassenøddeflagerne i lidt smør og tilsæt vin og bouillon.
Hæld det over kødet og stil fadet i ovn ved 160°C i 30 minutter.
Fordel abrikosmarmeladen med rasp på kødet og forsæt stegningen i 10 minutter.
Hæld skyen i en gryde og jævn med majsstivelse og smag godt til.
Skær æblerne i 6 både og læg dem i et fad og drys nøddeflager over med salt og peber og lad det stege i 5-10 minutter.
Stegen skæres i tynde skiver og serveres med æbler og nykogte persilledryssede kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.212 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her