2 medailloner af svinefilet 2 ½ cm tykke
1 spsk olie
salt og peber
½ rød chili
3 spsk brun farin
2 spsk tomatpuré
1 citron
1 dl æblejuice
1 spsk balsamico
Timianstegte kartofler og porrer:
1 bagekartoffel
½ rødløg
½ gulerod
2 porrer
2-3 spsk olie
frisk timian
Fjern mellemvægge og frø i chilien. Bland farin, tomatpuré, saft af ½ citron og chili i bittesmå tern - eller kom det i en blender.
Skær kartoffel og løg i tynde både. Skær gulerod i små tern.
Skær porrerne i tynde ringe. Varm olien godt op på en pande.
Rist først kartoffelskiverne.
Kom gulerod ved, derefter porrer og sidst løg.
Krydr med timian, salt og peber og rist det færdigt på panden.
Pynt med timian. Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Opvarm olien på en pande. Krydr kødet med salt og peber.
Brun kødet ca. 1 minut på hver side. Skru op for varmen.
Tilsæt farinblandingen og steg yderligere 2 minutter på hver side.
Tag kødet af. Dæk det med alufolie.
Kom æblejuice og balsamico på panden og lad saucen koge ind, til konsistensen er som sirup.