Logo

Gisou 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

170 g tatarkød
25 g hakket løg
1 dl bouillon
100 g gulerødder i skiver
150 g fintsnittet hvidkål
karry, paprika, salt og peber
tomatpure eller ketchup
evt. chili
 
Løgene koges klare i bouillonen.
Derefter tilsættes kødet og krydderierne og til sidst kommes gulerødderne og hvidkålen i.
Tilsæt tomatpure eller ketchup, og lidt ekstra vand.
Retten koger under låg i ca. 45 min. eller til kålen er mør.
 
Tips: Lav eventuelt dobbelt portion. Den smager endnu bedre dagen efter, hvor den bare varmes op.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.370 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her