Logo

Gedeost i krydderolie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Osten tager ikke voldsomt meget smag af krydderierne, kun tilpas. Men server den krydrede olie til osten, det er godt.

200 g gedeostrulle
2-3 dl olivenolie
1 spsk af din favorit-krydderblanding (fx. oregano, timian, rosmarin)
Nogle små tørre chilier, fx. piri piri

Skær osten i skiver.
Bland olien med krydderi, og kom skiftevis ost og olie i et glas.
Lad stå i køleskab natten over eller gerne 2-3 dage, før du serverer ost og olie til ristet brød.
Eller lun osten på bagepapir i ovnen ved 200ºC, indtil den lige begynder at skifte farve. Server til salat med oliedryp.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.180 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her