Logo

Gammeldags wienerschnitzel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk skinkeschnitzel a ca. 150 - 200 g
1 revet peberrod
1 gl. kapers
1 ds .ansjoser
1 æg
5 spsk rasp
smør
1 dl bouillon
1 citron i skiver

Kødet bankes ud.
Ægget piskes med 2 tsk vand.
Kødet vendes i ægget og derpå i rasp.
Kødet steges i smør 4 - 6 min. på hver side.
Kødet lægges på et varmt fad og pyntes med 1 tsk kapers, revet
peberrod, 2 - 3 ansjoser og en skive citron på hvert stykke.
Panden koges af med bouillon som bruges til skysauce.

Tips: Serveres med brasede kartofler, grønne bønner og skysauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.824 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her