½ kg okseklump
1 ds bambusskud
2-3 røde store chili uden frø
1 ds kokosmælk /olie
6-8 thai-auberginer
2 spsk rød chili pasta
2 spsk fishsauce
½ kop basilikumblade
Skær oksekødet ud i aflange strimler på ca. ½ cm. x 5 cm.
Skær bambusskudene ud i lange tynde strimler.
Rens og skyl thai auberginerne og skær dem i kvarte.
Flæk chilierne og skrab frøene ud. Skær chilierne i lange tynde strimler.
Varm gryden op og tilsæt chilipastaen. Rør rundt med en træske og fordel pastaen over grydebunden.
Tilsæt kokosolien.
Tilsæt oksekødet.
Tilsæt de øvrige ingredienser undtagen basilikum og rør godt rundt i gryden.
Lad retten simre i ca. 15 min.
Gryden tages af varmen og basilikumblade ne drysses i.
Spises som en af flere retter med Jasminris