Bunden:
150 g hvedemel
100 g smør
45 g sukker
salt
Vandbakkelsesdejen:
120 g smør
3 dl vand
salt
120 g hvedemel
5 æg
Kagecreme:
4 æggeblommer
120 g sukker
½ stang vanilje kornene heraf
½ l. kogt mælk
4 spsk hvedemel
Desuden:
Florsukker
Orangeblomstvand
Ribs- eller kirsebærsaft
Kakao
Kandiseret frugt
Tykt flødeskum
Ananas
Dejen:
Brug to knive til at skære det kolde smør ud i melet, kom sukker og en anelse salt i, og saml dejen evt. med lidt vand.
Rul dejen sammen til en kugle, læg den i et klæde og anbring det et køligt sted i ca. 2 timer.
Rul dejen ud, og skær den ud efter en lagkagebund, prik dejen godt med en gaffel, og bag kagen i en middelvarm ovn i ca. 40 minutter (for at forhindre at dejen hæver, dækker man den med fedttæt papir eller alufolie og fylder op med tørrede bønner eller ærter).
Imens laves vandbakkelsesdejen.
Bring vand, smør og lidt salt i kog, hæld alt melet i på en gang, rør kraftigt, til dejen slipper ske og gryde.
Tag det af ilden og rør æggene i et ad gangen.
Ved hjælp af 2 skeer formes dejen til små boller, der sættes på en smurt bageplade og bages i en ret varm ovn, til de er lysebrune (luk ikke ovnen op de første 15 minutter).
Kagecreme:
Lav en kagecreme ved at røre æggeblommerne med vanilje og sukker, til det er jævnt, tilsæt da mælk og hvedemel.
Rør hele tiden i cremen og kog den ved svag varme i 5-6 minutter, lad den køle af.
Skær vandbakkelserne op og sprøjt cremen ind i dem ved hjælp af en sprøjtepose.
Anbring vandbakkelserne rundt i kanten af bunden, sprøjt den tiloversblevne kagecreme ind i midten, dæk den med flødeskum og ananasskiver.
Lav en glasur i 3 farver, brug henholdsvis orangeblomstvand, kakao og vand, og ribssaft rørt op med flormelis.
Glaser kagerne og pynt med kandiseret frugt.