Logo

Fyldte koteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hovedretten er opfundet på et seminar om positivtænkning, og er derfor tilsat masser af positiv energi.

3 kg svinekam
100 g selleri
1 rødløg
2 dl fløde
2 spsk honning
1 spsk balsamico eddike
salt og peber
2 dl rødvin
3 bagekartofler

Svinekammen skæres i ca. 2 cm. tykke skiver, der skæres en lomme i hver skive, heri fyldes en mos af, finhakket løg, selleri, honning, eddike, salt og peber. skiverne lukkes med snor. Skiverne brunes på panden, overhældes med rødvin og fløde det simre i ca. 45 min. Kartoflerne koges med i ca. 20 min. Kartoflerne blændes og tilsættes saucen igen. Retten serveres med kogte blomkål og surterede løgringe. Tilbehør. 2,5 kg bagekartofler. Honning. smør. Salt og peber. Kartoflerne rengøres og skæres i 2 cm. tykke skiver, lægges på en bageplade. Honning og smør smeltes sammen og smøres på kartoflerne, salt og peber drysses over.

Serveres ved et smukt bord, i en hyggelig stemning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 839 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her