Logo

Fyldte grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 modne faste tomater
1 stor courgette
Fars:
1 lille løg
1 spsk olie
100 g hakket oksekød
1 spsk koncentreret tomatpuré
1 ½ dl bouillon
1 ½ dl kogte løse ris
salt og peber
friskhakket basilikum eller persille
Drys:
1 spsk rasp
2 spsk revet ost

Skær et låg af tomaterne, og udhul dem med en teske.
Gem det udtagne.
Skær courgetten i stykker på højde med tomaterne, og udhul dem, så lidt bund bevares.
Gem det udtagne.
Svits løget i olien, tilsæt kødet, og brun det godt.
Krydr let.
Tilsæt tomat og courgettesaft og -kød, og kog godt igennem.
Tilsæt puré og bouillon, og kog det godt sammen, inden risen røres i og koges ind til en let fugtig masse. Smag til.
Stil tomat- og courgetteskallerne i et ovnfast fad, og fyld dem.
Drys tomaterne med ost, og læg låg på.
Drys courgetterne med rasp, og tryk dem let, så de tager fugt fra fyldet.
Stil fadet i en forvarmet ovn på 210°C, og bag dem i 20 minutter.
Servér straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 601 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her