Logo

Fyldt skinkeinderlår med tomat-mangochutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 skinkeinderlår
1 pk. buko flødeost naturel
10 soltørrede tomater i olie
1 dl hakkede krydderurter (dog ikke dild)
1 stk røget bacon i små tern
300 g sommerkål spidskål el. hvidkål
2 spsk fløde
4 tomater
1 mangofrugt
1 rødløg
olivenolie
lidt hvidvinseddike el. hvid balsamicoeddike

Der skæres en "lomme" i midten af inderlåret.
Heri fyldes flødeost rørt med krydderurter og soltørrede tomater.
Luk evt. "lommen" med en kødnål.
Sæt stegen i ovnen ved 225°C i 10 minutter.
Skru ned på 180°C og steg yderligere i ca. 25 minutter.
Lad stegen hvile 10 minutter tildækket inden udskæring.
Baconen steges helt sprød.
Tøm panden for fedt og rist det fintsnittede kål et kort øjeblik. Tilsæt fløden, der skal koges helt væk, så kålen hænger sammen.
Smag til med peber og evt. salt.
Tomaterne udkærnes og skæres i små tern.
Mangofrugt og rødløg skæres ligeledes i små tern og blandes med tomatkødet.
Tilsæt olie og eddike og smag til med salt og peber.
Pynt med friske koriander.
Serveres med friskkogt pasta og godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 727 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her