Logo

Fyldt rødspætte med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 rødspætter
rugmel
smør/olie til stegning
salt og peber
½ porre skåret i tynde ringe
1 gulerod skåret i fine tern
100 g knoldselleri
½ bdt friskhakket persille
saften af 1 citron
50 g røget spæk skåret i tern
400 g kartofler
 
De rensede og skårne grønsager koges letsprøde og tages op.
De øverste fileter af rødspætterne skæres op ud mod finnerne.
Der må ikke skæres helt igennem ud til finnerne.
Fileterne foldes rundt så der dannes en åbning og benet ligger frit.
Fisken paneres i rugmel og steges gylden på begge i sider ved svag varme i en blanding af smør/olie.
Steges ca. 6-8 minutter på oversiden og vendes herefter og steges 3-4
minutter på undersiden.
Fisken tages af og holdes varm. Det røgede spæk steges sprødt og kort
før det er færdig vendes grønsager sammen med det stegte spæk.
Grønsagerne sauteres med ca. 2-3 min og tilsidst vendes hakket persille
og citronsaft i.
Grønsagerne kommes i rødspættens åbning og der serveres kogte
kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her