Logo

Fyldt kyllingefilet med hokaido - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk kyllingefileter (ca. 500 gram)
6 stk citrongræs
3 tsk mild karry
1 tsk groft salt
1 tsk peberblanding
1 spsk olivenolie til kyllingemarinaden
½ dl friskpresset citronsaft
1 lille hokaido (ca. 800 g hel/550 g renset)
2 tsk karry
1 tsk olie eller olie i spray til hokaido
 

Snit citrongræsset fint og bland det med karry, salt og peber.
Skær en lomme i hver kyllingefilet og fyld den ud med citrongræs.
Luk lommen med en tandstik.
Prik små huller i kyllingefileterne og læg fileterne i en frysepose sammen med olivenolie og citronsaft.
Mariner kyllingen i køleskabet et par timer.
Fileterne steges på en slip-let pande i marinaden.
Skræl hokaidoen, fjern kernerne og skær "kødet" i mundrette stykker.
Spred stykkerne ud på en bageplade, spray med olie og drys med karry og lidt salt. Hokaidostykkerne bages ved 200°C i ca. 20 min – indtil de er bløde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 858 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her