Logo

Fyldt kyllingbryst 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk kyllingbryst
1 bakke flødeost (Buko grøn pikant)
1 bakke bacon i tern
1 stk grøn/rød peberfrugt
 
Start med at svitse bacon i en gryde med lidt olie, til de er sprøde.
Tag det op af gryden og læg det på køkkenrulle / fedtsugende papir.
Stil det i køleskab/fryser min. 5 min så er det koldt.
Peberfrugten skæres i små tern og kommes i en skål, kom nu flødeosten og bacon i.
Rør det hele sammen og stil det på køl.
På de 4 kyllingbryster skæres en lomme i siden.
Stop fyldet fra skålen ind i kyllingbrystet og læg dem i et ovnfast fad og ind i ovnen i 20-25 min på 200°C.
    
Server sammen med råstegte kartofler og en kayrysouce eller hvad man nu har lyst til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 858 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her