Logo

Frugtbrød glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl varmt vand
15 g gær
½ spsk salt
1 spsk sirup
2 spsk olivenolie
½ dl tørrede økologiske æbleflager
60 g tørrede abrikoser i tern økologiske
35 g brune hørfrø, knuste
1 spsk dolomit ekstra
30 g solsikkekerner
90 g hirsemel
25 g hybenmel/hybenpulver
3 dl glutenfri franskbrødsmix

Gæren udrøres i det varme vand.

Salt, sirup, olie, æbleflager, og abrikos i tern tilsættes, dejen røres godt igennem.
Herefter tilsættes alle øvrige ingredienser med undtagelse af glutenfri franskbrødsmix, dejen røres godt igennem, trækker 10-15 minutter.
Glutenfri franskbrødsmix tilsættes og dejen røres godt igennem.

Brødformen smøres med plantemargarine, dejen hældes i.
Brødet hæver ved stuetemperatur i ca. 15-20 minutter.

Volumen ca. ⅔ af formen.

Brødet bages ved 170-180ºC i ca. 35-45 minutter.
Brødet hviler i formen 3-4 minutter, vendes ud på bagerist.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 972 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her