Logo

Frisk tun med tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g tunbøf
2 spsk hvedemel
1 stort hakket løg
2 fed pressede hvidløg
2 ds flåede hakkede tomater
1 spsk basilikum
2 spsk hakket persille
1 laurbærblad
50 g mosede ansjos fileter
8 sorte olivensalt og peber

Løget pilles og skæres i skiver.
Tunbøfferne skylles og duppes tørre.
Salt og peber kommes i en dyb tallerken sammen med hvedemelet og tunbøfferne vendes i melet.
Tunbøfferne kommes på en pande uden fedtstof og steges så de bliver
gyldne på begge sider.
De må kun steges til de er gennemstegte så de ikke bliver seje og kedelige.
Det kan de godt blive hvis de steger for længe.
Imens kommes de hakkede tomater på en anden pande.
Sammen med løg, hvidløg, de mosede ansjoser, basilikum, persille og laurbærblade.
Grønsagerne steger sammen i ca. 5 min. herefter slukkes for varmen.
Når tunbøfferne er gennemstegte anrettes de ovenpå grønsagerne i den
anden pande og de sorte oliven drysses på.
Det hele får lov til at tage smag af hinanden og stege blidt videre på
eftervarmen af panden i ca. 5 min.
Retten serveres med fx. pasta eller ris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 952 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her