Logo

Frisk saltet stenbidderrogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g frisk stenbiderrogn med hinder
3 spk. salt
2 dl cremefraiche
1 løg

Skyl rognen og fjern hinderne med et gammeldags piskeris og salt rognen i ca. tre timer.
Hvis rognen er blevet for salt, kan man udvande den.
Serveres på hvidt brød med cremefraiche og finthakket løg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 510 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her