Logo

Forlorne kyllinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 skiver skært kalvekød fx. inderlår eller yderlår
salt
peber
2 bdt grofthakket Persille
.smør/margarine
2 ½ dl suppe, bouillon eller vand
2 dl fløde
2-3 spsk hvedemel
evt. kulør

Bank kødskiverne let med hånden. Drys salt og peber på. Fordel persillen på kødskiverne sammen med smørklatter. Rul skiverne sammen herom og fæsten med kødnåle eller bind bomuldsgarn om.

Brun smør/margarinen i en gryde. Brun rullerne heri på alle sider. Dæmp varmen og hæld suppen og fløden i. Lad de forlorne kyllinger steg ved svag varme under låg til de er møre, ca. 30-35 min. Fjern kødnålene eller garn.
Spæd evt. skyen med mere suppe eller fløde. Jævn den og lad det koge 3-5 min. Smag til med salt og peber.

Hæld saucen over "kyllingerne" og servér resten til sammen med kogte kartofler og agurkesalat, syltede asier eller en blandet salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.329 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her