Logo

Foreller med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store eller 4 små portionsforeller
1 bdt hakket persille
1 bdt finthakket dild
1 tsk salt
1 ½ dl tør hvidvin eller fiskebouillon
jævning

Forellerne skrabes og renses.
drys ses indvendig med slat og fyldes med persille og dild (gem lidt til saucen).
Lægges i et ovnfast fad, og hvidvin eller bouillon hældes ved.
Tilberedes ved 200º i ca. 20 min. afhængig af fiskenes størrelse.
Skyen fra fisken jævnes, og der tilsættes dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (13 stemmer)
Siden er blevet set 801 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her