Logo

Foreller i bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

4 foreller
mos af 2 æbler og ¼ dl vand
25 g hakkede mandler
24 skiver bacon

Forellerne renses, saltes let og aftørres. Fyldes med den faste æblemos og de hakkede mandler og 1 skive fintsnittet skive bacon i hver. De andre skiver bacon vikles omkring og fæstnes med tandstikker. Grilles på en varm grill ca. 5 min på hver side. Serveres med smørsauteret spinat og kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her