Logo

Forårslam med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydderurterne kan varieres alt efter smag. Saucen er meget tynd, men serveret med brød, der på sydlandsk vis dyppes i væden, er saucen perfekt. Server i øvrigt ristede kartofler til samt en god tør ost.
 
1 kg udbenet lammebov
3 spsk extra jomfruolive­nolie
2 løg
2 fed hvidløg
2 courgetter
300 g spinat
1 bdt dild, mynte eller rosmarin
1 l vand
Saft af 1 citron
Reven muskatnød
Salt, hvid peber
 
Skær lammeboven ud i store klodser a 5 x 5 cm.
Brun dem let i olie.
Tilsæt hakket løg og hvidløg, derefter vand, muskatnød, salt og peber.
Lad retten småsimre i ca. 1 ½ time.
Tilsæt courgetter i grove skiver og lad koge i yderligere 20 minutter. Tilsæt grofthakkede krydder­urter og citronsaft og smag retten til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.423 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her