Logo

Foliebagt kulmulefilet med sød kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor kulmulefilet på ca. 700 g
saft af ½ citron
1 ½ tsk salt
2 tsk friske timianblade
3-4 modne søde tomater
jordnødde- eller rapsolie
 
Salat:
2 store søde kartofler
½ tsk timian
1 tsk rosmarin
1 skalotteløg
½ dl mandelflager
½ bk. rucolasalat
olivenolie
2 spsk citronsaft
       
Skræl de søde kartofler og del dem på langs.
Skær dem i centimetertykke stykker og læg dem på en bageplade med
bagepapir. Krydr med timian, rosmarin, salt og peber.
Drys et par spsk olivenolie over.
Bag kartoflerne i ovnen 15-20 min. ved 200°C.
Mærk efter med en kniv om de er møre.
Køl kartoflerne af.
Skær den tynde række ben i midten af fileten væk.
Læg fisken på et fad og gnid den med salt og timian.
Dryp citronsaft over og lad den trække koldt 1 time.
Dup fileten tør og læg den på et stort stykke oliepenslet alufolie.
Skær tomaterne i skiver, læg dem tæt oven på fisken og giv dem salt og
peber.
Pak folien om fisken og sæt den i ovnen ca. 15 min. ved 200°C, til kødet er fast og hvidt.
Hak skalotteløget. Rist mandlerne på en tør varm stegepande.
Bland alle ingredienserne i en skål.
Dryp olivenolie over og smag til med salt og peber og citronsaft.
Server fisken i alupakken sammen med salaten og groft brød, som kan dyppes i den kraftige fiskevæde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.305 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her