Logo

Foccacia med artiskok, frisk mozzarella og salami

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Disse lækre sandwich lavet med foccaciaboller, artiskok, mozerella og salami er perfekt til en picnic, til en hyggeligt frokost eller til madpakken. Prøv dem hvis du vil have en lækker men nem frokost.

 

4 pers.

 

Fyld:
300 g artiskokhjerter
1 dl soltørret tomat
1 dl frisk  basilikum
1 dl reven parmesan
2 spsk olivenolie
salt og peber

300 g frisk mozzarella
175 g salami
16 grønne oliven
4 foccaciaboller

Hak artiskokker, soltørrede tomater og basilikum.

Bland alle ingredienserne til fyldet i en skål.

Skær mozzarellaen og salamien i skiver og hak oliven fint.
Skær foccaciabollerne over på midten.

Fordel fyldet på den nederste halvdel af hver bolle.

Læg herpå mozzarellaskiver og salami.

Øverst lægges lidt hakket oliven.
Læg nu den øverste halvdel på hver bolle, pak dem stramt ind i plastikfolie og læg dem i køleskabet i mindst 2 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.460 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her