Logo

Fly fish med majs cau-cau

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
2 fly fish i fileter (2 grå eller røde muller)
Rasp (reven tørt majsbrød)
Olie
 
Cou-cou:
12 okra
1 ½ l. vand
1 ½ tsk salt
½ kg majsmel
4 tsk friskhakket ingefær
 
Marinade:
Saft af 3 citroner
Saft af 3 lime
2 tsk friskhakket ingefær
3 tsk friskhakket timian
3 tsk friskhakket koriander
1 tsk friskhakket hvidløg
2 finthakkede små løg
 
Pisk marinaden sammen og mariner de 4 mullefileter ½ time ved stuetemperatur. Vend dem i rasp og steg dem igennem i olie.
 
Cou-eau: Kog vandet op, tilsæt okra skåret i "mønter" og pocher dem et øjeblik.
Pisk majsmel ud i det varme vand og tilsæt marinade fra fisk, ingefær og okra samt salt.
Kog igennem.
Lad grøden køle lidt af, den stivner som polenta.
Server den lun, evt. i skiver sammen med fisken.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 897 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her