Logo

Fiskerand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g fiskekød
20 g kartoffelmel
20 g hvedemel
Salt
Peber
Mælk
1 æggehvide
1 spsk flødeskum
Bønner
Citronsauce

Fiskekødet skrabes fra ben og skind, hakkes 1 gang gennem maskinen. Hvedemel og salt æltes i farsen og der hakkes 3-4 gange, røres derefter med mælken, til sidst kommes den stivpiskede fløde og æggehvide i farsen, lidt peber blandes i.
Der koges en prøvebolle for at smage om farsen er passende krydret. En randform smøres godt, pyntes med kogte bønner og gulerødder. Farsen hældes forsigtigt i formen, koges i vandbad ca. ½ time.
Fyldes med kogte bønner.
Citronsauce - 2 ½ dl fiskesuppe, 20 g smørbolle, 1 æggeblomme, salt og citronsaft - serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.715 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her