Logo

Fiskepande med muslinger, stenbider og laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 finthakket løg
1 spsk smør
4 stenbiderfileter ca. 250 g
4 laksefileter ca. 250 g
150 g broccoli
2 dl hvidvin
Saft af 1 citron
4 dl piskefløde
2 æggeblommer
50 g pillede rejer
250 g blåmuslinger i skal
50 g smørstegte kantareller
½ bdt hakket persille

Steg løget i smør. Læg løget i en smurt form.
Læg hver stenbiderfilet oven på en laksefilet og rul dem sammen i 4 ruller, som anbringes midt i formen.
Læg findelte broccoli i og hæld vin og citronsaft over.
Drys med salt og peber.
Dæk formen til og sæt den i en 200°C varm ovn i ca. 10 minutter.
Tag formen ud og hæld kogevandet i en kasserolle.
Tilsæt fløde og æggeblommer og lad saucen snurre, men ikke koge.
Når saucen begynder at blive tyk hældes den tilbage i formen.
Tilsæt rejer, blåmuslinger og kantareller.
Lad retten stå i ovnen et par minutter.
Drys hakket persille over og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.339 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her