Fiskekød, hakket
æg,
fløde,
lidt hvedemel,
revet løg,
revet ingefær,
hvid peber,
lidt fiskesauce
Bland hakket fiskekød med æg, fløde, lidt hvedemel, revet løg, revet ingefær, hvid peber, lidt fiskesauce og rør det sammen til en lind fars. Tag en spiseske , dyp den i vand og form frikadellerne i den hule håndflade. Steg dem gyldne i olie og smør og server dem med godt brød og hjemmelavet remoulade.
Fiskefrikadeller smager også godt som middagsret.
Tips: Hvis fiskefrikadellerne ikke skal falde sammen efter stegning, tilsættes 2 tsk bagepulver pr. ½ kg fiskefars og 2 stiftpiskede æggehvider vendes i farsen. Viola.
Du kan også lave tørre og kedelige fiskefrikadeller af frosset færdighakket fiskekød af ubestemmelig observans, købt i et supermarked. Server dem for katten, hvis den vil spise dem?.