Logo

Fiskefrikadeller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskekød, hakket
æg,
fløde,
lidt hvedemel,
revet løg,
revet ingefær,
hvid peber,
lidt fiskesauce

Bland hakket fiskekød med æg, fløde, lidt hvedemel, revet løg, revet ingefær, hvid peber, lidt fiskesauce og rør det sammen til en lind fars. Tag en spiseske , dyp den i vand og form frikadellerne i den hule håndflade. Steg dem gyldne i olie og smør og server dem med godt brød og hjemmelavet remoulade.

Fiskefrikadeller smager også godt som middagsret.

Tips: Hvis fiskefrikadellerne ikke skal falde sammen efter stegning, tilsættes 2 tsk bagepulver pr. ½ kg fiskefars og 2 stiftpiskede æggehvider vendes i farsen. Viola.

Du kan også lave tørre og kedelige fiskefrikadeller af frosset færdighakket fiskekød af ubestemmelig observans, købt i et supermarked. Server dem for katten, hvis den vil spise dem?.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.607 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her