Logo

Fiskefarsrand med rejer - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskefars kogt i rand eller cocotte står for mange som den værste straf, men hvis man rører fars af frisk fisk og blander (fjord)rejer i farsen, bliver retten særdeles velsmagende.

 

Til 4 personer

¾ kg fiskefileter af torsk og/eller gedde

2 spsk kartoffelmel

2-3 spsk hvedemel

2 æg

3 spsk smør

3-4 dl mælk

salt og peber

200 g pillede rejer

 

Kør fileterne gennem kødmaskine n eller blend dem.

Rør melet i sammen med æggene samt det blødgjorte fedtstof.

Tilsæt mælken lidt ad gangen og rør farsen godt. Bland rejerne i.

Kom farsen i en velsmurt randform og dæk med alufolie.

Kog randen i vandbad i en gryde 40-50 minutter.

Serveres med en tomat- eller hollandaisesauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.547 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her