De unge i familien
vil helt sikkert kunne lide denne gode fiskeret. Er du ikke selv til burger,
kan du stege fisken som i opskriften og servere den med coleslaw og kogte eller
stegte kartofler.
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 8 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
Coleslaw:
¼ hvidkål
2 gulerødder
1 dl syrnet fløde 9%
2 tsk dijonsennep
1 spsk vineddike
1 spsk sukker
Tabasco
salt og peber
Burger:
300 g laksefilet
eller torskefilet
2 tsk færdigblandet
Cajunkrydderi eller Mexicansk krydderi
½ spsk olie
2 focacciaboller
eller lign.
persille
*
Snit kålen fint,
vend den sammen med groft salt og lad den trække 10 min.
Skræl gulerødderne
og riv dem groft.
Rør en dressing af
syrnet fløde, sennep, vineddike og sukker og smag til med Tabasco, salt og
peber.
Skyl kålen, lad den
dryppe af og bland den godt med gulerødder og dressing.
Drys laksestykkerne
med krydderi og steg dem på en varm pande med olie 3-4 min. på hver side.
Bryd de stegte
laksestykker i tykke flager.
Anret i flækkede
boller med coleslaw og persilledrys eller server salaten ved siden af.
TIPS: Køb evt en
færdigsnittet coleslaw-blanding.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin