4 fiskefileter fx. Sole Petrale
300 g rejer
1 skalotteløg
4 butterdejsskaller
smør
estragon
1,5 dl piskefløde
1,5 dl letmælk
200 g fine ærter med perleløg
majsstivelse udrørt i 1 dl mælk
salt og peber
Løgene hakkes fint og svitses i lidt smør indtil de er klare.
Mælken og fløden tilsættes, og det hele varmes igennem, hvorefter der tilsættes estragon.
Smag til med salt og peber.
Saucen jævnes med majsstivelsen, og den koges igennem.
Rejerne tilsættes ligefør retten serveres.
Butterdejsskallerne bages 20-25 minutter ved 200°C.
Ærterne og perleløgene koges.
Fisken vendes i hvedemel med salt og peber, og den steges i lidt smør på panden.
Retten serveres portionsanrettet, hvor saucen fordeles over fisk og butterdejsbrød.