Logo

Fintskåret gedekølle m/bambusskud og nudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g fintskåret gedekølle eller anden udskæring
80 g rød peber karry
1 fed hvidløg
250 g tomat/soyasauce
salt
peber
100 g bambusskud
150 g nudler

Gedekødet snittes fint og krydres før det steges.

Bambusskud og peber snittes og tilsættes.

Blandes herefter med tomat/soyasauce.

Nudlerne koges.

Kødet anrettes på nudlerne og snittet hvidløg strøes på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 601 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her