Logo

Filet Royal med salsa af peberfrugt og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 Filet Royal 400-500 g
1 spsk olie
salt og peber
2-3 grene rosmarin eller 1-2 spsk tørret
 
Salsa:
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
2 skalotteløg
6 tomater
½ citron
1 spsk olivenolie
frisk basilikum
Tilbehør: 400 g pasta vendt i 1 spsk oliventapenade   
   
Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Varm olien på en pande ved god varme.
Brun hurtigt kødet på alle sider.
Krydr med salt, peber og rosmarin.
Læg kødet i et ovnfast fad og sæt det i en kold ovn.
Tænd ovnen på 160°C og lad kødet stege 30 - 40 minutter.
Bruger du stegetermometer, skal centrumtemperaturen være 60°C.
Tag kødet ud af ovnen og lad det afkøle.
Skær peberfrugterne i tern på ca. 1 x 1 cm.
Læg dem i en skål sammen med fintsnittet løg og tomater i tern.
Hæld saften af ½ citron, olie, hakket basilikum, salt og peber over og smag salsaen til.
Kog pastaen. Efter afdrypning vendes den med oliventapenade.
Anret kødet i meget tynde skiver på et fad. Hæld salsaen over kødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 641 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her