Logo

Figenbrød konfekt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g tørrede abrikoser
½ dl kogt koldt vand
85 g figner
25 g havregryn
25 g sigtet flormelis
1 tsk vaniljesukker
 
Skyllede abrikoser udblødes ½-1 døgn i vandet, blandes med skyllede
figner, gryn, sukker og vaniljesukker.
Alt males gennem kødmaskinen, trilles til et brød på et bord, strøet med
sigtet flormelis og pakkes i pergamentpapir.
Brødet stilles i kulde nogle dage, til det er stift.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 947 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her