Logo

Fettuccine med avocado og valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
3 avocado
50 g soltørrede tomater
50 g valnøddekerner
4 forårsløg
4 spsk sherry vinaigre
2 spsk valnøddeolie
Salt, peber
600 g fettuccine
1 potte basilikum
 
Skær de soltørrede tomater i tynde strimler og hak valnøddeker­nerne groft,
Snit forårsløgene i tynde skiver og skær avocadoerne i tern.
Bland med sherry vinaigre og valnøddeolie,
Smag til med salt og peber.
 
Kog pastaen "al dente" i kogende vand tilsat salt og vend med avocadoblandingen.
Drys hele basilikumblade over og server omgåen­de.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.096 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her