Logo

Farsterrin med aubergine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket svine-kalvekød
2 auberginer
2 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1 æg
1 dl mineralvand

4 tomater
2 tsk olivenolie
2 fennikler

kold cremefraiche 18%
2 spsk olivenolie

Skær auberginerne i tynde skiver.
Pres hvidløg i olien med lidt salt og peber.
Pensl hver skive på begge side.
Beklæd en aflang fast form hermed, lad dem hænge ud over kanten, som
lukkes når farsen er fyldt i.
Skær resten i meget tynde strimler på skrå.
Ælt det i kødet sammen med æg og vand.
Fyld farsen i formen.
Fold aubergineskiverne samen om farsen.
Bag på nederste rille i ovnen ved 180°C i ca 45 minutter.
Prik tomaterne med en spids gaffel, stil dem i et ovnfast fad, pensl med
olie og drys med salt.
Stil dem i ovnen de sidste 20 minutter af kødets stegetid.
Skær fennikel i tynde skiver.
Pensl en pande med resten af olien og rist fenikelskiverne gyldne på
begge sider, drys let med salt.
Rør cremefraiche med salt og olie og server til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.528 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her