Logo

Farseret Poularde 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 poularde 1800-2000 g

Fars:
60 g franskbrødskrumme
2 æg
1 ½ dl fløde 13%
1 tsk friskhakket salvie og rosmarin.
300 g hakket flæskesmåkød

Fyld:
100 g kyllingelever
1 spsk hakket pistacie
salt, peber evt. lidt cognac

Poularden udbenes fra ryggen, således at kun halvdelen af trommestikken bliver siddende.
Rygskindet sys sammen, en åbning ved halsen til indsprøjtning af fars.
Franskbrødskrumme blendes med salvie, rosmarin, æg og fløde. Røres let sammen med det hakkede flæskekød, sættes ½ time på køl
Fuglelever skæres i tern og svitses let i smør. ( den rå lever kan evt marineres i lidt cognac).
Fars og fyld røres sammen smages til med salt og peber og lidt cognac.
Farsen sprøjtes i poularden, der sys sammen.
Poularden brunes i ovn med smør og drypsteges liggende på ryggen.
Hviler på rist min. ½ time før udskæring

Farseret poularde kan fx serveres med sæsonens friske grønsager, smørstegte kartofler og sauce af stegeskyen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.258 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her