6 kyllingefileter
1 æg
½ dl piskefløde
¼ tsk karry
¼ tsk revet muskatnød
½ tsk groft salt
150 g blancheret spinat
Sauce:
2 dl hønsebouillon
1 dl piskefløde
1 tsk kørvel - hakket
1 tsk dild - hakket
1 tsk persille - hakket
25 g smør
Tilbehør:
250 g frisk tagliatelle
1 bk. rucola salat
2 bøftomater
3 spsk olie - varm
3 kyllingefileter deles i lange, tynde og flade skiver.
Skiverne lægges så de lapper lidt over hinanden på et stykke alufolie, til de danner en firkant.
De 3 resterende fileter skæres i mindre stykker og blendes til en fin
fars sammen med æg, salt, muskatnød og karry.
Flødes tilsættes til sidst.
Blanchér spinaten og tryk den fri for væde. læg spinaten ud over
firkanten af kyllingefileter.
Den fine fars smøres oven på spinaten.
Firkanten rulles stramt sammen om fyldet og rouladen sættes i ovnen
i ca. 35 min. ved 180°C.
Kog de 2 dl hønsebouillon ned med 1 dl piskefløde til den er jævn.
Lige inden servering kommes de hakkede krydderurter i.
Saucen tages af blusset og 25 g koldt smør piskes i.
Smag til med salt og peber.
Pastaen koges efter anvisning.
Skyl rucolaen og nip den i mindre stykker.
Bøftomaterne udkernes og skæres i små stykker/strimler.
Lige inden servering vendes tomater, rucola og pasta i 3 spsk varm
olie.