Dertil honning/timian sauterede gulerødder, bagte perleløg og en hønse sennepssauce.
Kylling 1 stk
Svinenet 0,070 kg
Hummer 0,055 kg
Sølvbeder 0,500 kg
Gulerødder 0,330 kg
Perleløg 0,164 kg
Kartofler 0,327 kg
Æg 1 stk
Æggehvider ¼ dl
Fløde 1 dl
Grov sennep 0,020 kg
Akacie honning 0,020 kg
Smør 0,100 kg
Olie ½ dl
Hvidløg 0,023 kg
Persille 1/8 bundt
Timian ½ bundt
Salt og peber
Kyllingen klargøres, brysterne tages af og der skæres en lomme i dem, kødet fra lårene laves til soufflefars og fyldes i brysterne, sammen med blancheret sølvbede blade og hummerhaler, brysterne ombindes med fedtnet .
Bifilerne ombindes med skin og steges sprøde.
Dertil en kartoffel-pandekage, af reven kartoffel, æg, fløde salt, peber og timian stegt i spejlægspande.
Tern af gulerødder der er vendt i akacie honning og timian, lagt i friteret kræmmerhus af sølvbede blade.
Perleløg bages i ovnen og pilles og lægges i saucen af hønsefond tilsmagt med grov sennep og smør.