4 couv.
Fars:
1 kg Kalkunbryst
2 æg
1 dl piskefløde
hakket løvstikke
hakket løg
lidt ingefær
lidt soltørrede tomater
fedtnet
Underfilef en fra brystet skæres fra, køres i food-processeren, salt tilsættes.
Æg og piskefløde kommes i farsen, tilsæt hakket løvstikke, løg, soltørrede tomater og ingefær, smages til med salt og peber.
På bordet spredes fedtnettet ud, lidt fars smøres ud, herpå lægges kalkunbrystet.
Fars smøres omkring brystet, så det slutter om, fedtnettet pakkes rundt omkring brystet, der steges i ovn ved 200º i ca. 30 minutter
Serveres med en god Champignonsauce og:
Porretærte (til en rund tærteform)
porrer
4 æg
2 dl piskefløde eller kaffefløde
salt og peber
Porrene skæres i ringe og svitses i lidt smør, kommes herefter i smurt form eller tærteform. Æg og fløde piskes sammen, tilsættes salt og peber, hældes herefter over porrerne:
Bages i ovn ved 280º i ca ¾ time.