Logo

Farseret Kalkunbryst med porretærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 couv.

Fars:
1 kg Kalkunbryst
2 æg
1 dl piskefløde
hakket løvstikke
hakket løg
lidt ingefær
lidt soltørrede tomater
fedtnet

Underfilef en fra brystet skæres fra, køres i food-processeren, salt tilsættes.
Æg og piskefløde kommes i farsen, tilsæt hakket løvstikke, løg, soltørrede tomater og ingefær, smages til med salt og peber.
På bordet spredes fedtnettet ud, lidt fars smøres ud, herpå lægges kalkunbrystet.
Fars smøres omkring brystet, så det slutter om, fedtnettet pakkes rundt omkring brystet, der steges i ovn ved 200º i ca. 30 minutter
Serveres med en god Champignonsauce og:

Porretærte (til en rund tærteform)
porrer
4 æg
2 dl piskefløde eller kaffefløde
salt og peber

Porrene skæres i ringe og svitses i lidt smør, kommes herefter i smurt form eller tærteform. Æg og fløde piskes sammen, tilsættes salt og peber, hældes herefter over porrerne:
Bages i ovn ved 280º i ca ¾ time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.252 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her