Logo

Farserede rosenkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 Personer

250 g rosenkål
250 g hakket kalvekød og svinekød
Salt og peber efter smag
1 tsk hvedemel
1 lille æg
1 dl sødmælk
revet muskatnød efter smag

Rens rosenkålene og kog dem møre i letsaltet vend. Lad dem dryppe godt af.
Rør kødet med hvedemel, æg og mælk. Krydr med revet muskatnød, salt og peber. Form farsen til små frikadeller omkring rosenkålene. Steg dem på en pande med smør og olie.
Servér med kartofler og resten af rosenkålene og evt. skysaucen.

Kalve- og svinekød kan med fordel erstattes med hakket kalkun.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.456 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her