Logo

Farsbrød med æbler og nødder og rødløgskompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g skinkefars
½ finthakket løg
4 skiver bacon
50 g grofthakkede valnødder
2 spsk rasp
½ dl sherry
2-3 æbler
1 æg
 
Kompot:
2 rødløg
olie til stegning
salt og peber
timian
ribsgele
 
Farsen røres med sherry, finthakket løg, nødder, æg, rasp samt salt og
peber.
Æblerne skæres i smalle både.
Smør en mindre ovnfast form med olie og "byg" en slags lasagne, ved at
skifte mellem lag af fars og lag af æble.
Slut med et lag æblebåde og dæk med baconskiver.
Bag farsbrødet i en 200ºC varm ovn i ca. 30 minutter.
Rødløgskompot: Løgene sauteres i smør med timian, salt og peber.
Efter ca. 10 minutter vendes ca. 2-3 spsk ribsgele i og kompotten
serveres lun til farsbrødet. Retten serveres fx med ovnkartofler og en
kold creme fraichedressing, rørt med hvidløg og lidt Dijonsennep. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.313 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her