Logo

Farro Suppe - Zuppa di Farro

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 gram farro (byg)
200 gram tomater eller 1 ds dåsetomater
50-75 gram røget pancetta
2 fed hvidløg
1 løg skivet fint
Et lille bundt persille
lidt frisk basilikum
Et par grene frisk timian
olivenolie
Salt og peber efter smag
ca 1 liter varmt grønsagsbouilon
 
Vask byggen grundigt, fjern agner og dårlige korn og skaller, lad det
ligge i vand i ca 8 timer.
Hak derefter pancettaen og sauter det i et par spiseskefulde olivenolie,
sammen med timian, løg og hvidløg.
Når ingredienserne har taget farve, fjern så hvidløgene og steg dem
sammen med de hakkede tomater og persille og basilikum, steg et par
minutter og hæld så bouilonnen i og kog op.
Når det koger, så kom Farro (byggen) i og lad det simre ca 2 timer, rør i
gryden tit, indtil byggen er mør og færdig.
Smag til med salt og peber og lad suppen samle sig ca 1 time.
Server med olivenolie og revet ost.
 
Tips: Farro (på italiensk) emmer på dansk, er en gammel kornart. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 815 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her