Logo

Farmors leverpostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

375 g svinelever
125 g spæk
1 løg
1 ½ spsk hvedemel
1 æg
2,5 dl mælk
1 tsk salt
¼ tsk peber
1-2 skiver bacon
1 form a 1 l eller 2 forme a ½ l

Hak lever, spæk og løg en til to gange afhængig af, hvor grov leverpostejen skal være.
Rør hvedemel, æg og mælk i farsen.
Krydr med salt og peber.
Hæld leverpostejfarsen op i en ovnfast skål eller aluform.
Læg baconskiver ovenpå.
Bag postejen i ovnen ved 180ºC til den er lysebrun og gennembagt.
I større ovnfaste fade af keramik er bagetiden ca. 1 ½ time.
I mindre aluforme er bagetiden ca. 45 minutter.
Brug en kødnål til at se, om postejen er gennembagt.
Kødsaften skal være klar.
Tilbedningstid: Ca. ½ time plus bagetid ¾-1 ½ time

Tips: Leverpostejen kan fryses i 2 måneder. Det er bedst af fryse den
rå leverpostejfars og derefter bage den enten direkte fra fryseren
eller efter optøning i køleskab.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.739 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her